Do you wan't to start living life and stop hating yourself?

Egentligen, vad är det som så himla svårt med att hoppa över en måltid? Ta ett grönt krispigt äpple istället och en kopp thé?
Visst, jag gillar mat, älskar tom vissa saker. Men när jag är såhär stor kan jag börja med att äta mina lår.
Inte går det någon nöd på min kropp om jag hoppar över lunch.
Vi är så lata idag, om man jämför med vad vår kropp är skapt för. Tänk urtidsmänniskan. Som jagade, gick igenom perioder av väldigt lite föda (svält) för att sedan äta något efter jakt (motion).
Vår kropp är skapt för att inte få alla mål serverade 4 ggr om dagen. Den är gjord för att utan problem klara perioder av mindre mat och må bra.

Jag förstår inte hur jag tänkte förr "åhhh ingen lunchsallad idag, puhhh åhh, hungrig, deppig, trött, SYND OM MIG"


Inget mera sånt. Mat styr inte mig. Jag äter nyttigt för att hud och hår ska se friska och vackra ut.
Frukt, grönsaker, skaldjur! Gud vad gott!

Vi behöver INTE!!!!!!!!!!!! potatis, pasta, bröd, choklad, kakor, grädde, fett, socker. Det är inte ens bra för oss. Raffinerat socker förstör kollagenproduktionen och ka ge rynkor på sikt.

Idag blir det frukost och middag, ska ta en frukt nu till lunch. Räknar med 500kcal. Jag känner mig bättre faktiskt.
Fläsket börjar gradvis släppa taget om mig.

Jag har en lång lång väg. MEN.

Jag ser det som en stor tung kärra. Ni vet när man börjar putta på den så går det trögt. Den rör sig inte. Man pustar och flåsar och trampar på stället. Och så till sist rör den på  sig...
Och när man satt den i rullning då går det bara lättare och lättare..

hahaha... Vilket flummigt inlägg. Men man blir lite snurrig av värmen!

angående Master Cleanse.

Bl.a. Beyonce gick ner massa kilon på den här detoxen inför sin roll i Dream Girls. Man dricker citronvatten med maple syrop i. Det ska vara väldigt renande och bra! Läs mer här:
http://en.wikipedia.org/wiki/Master_Cleanse


Girls.... Snart är det sommar!!!!!Kommentarer
Postat av: Jenna

sv: jo men om jag säger att jag ska detoxa för att RENSA kroppen från alla skit mat jag har ätit kanske hon går med på det! hoppas jag.. ska nog kolla i hälsokost affären och se vad dom har att erbjuda också =)

kram<3

2009-05-26 @ 21:30:33
URL: http://jennasmelody.webblogg.se/
Postat av: Blair

Det är ingen fara o hoppa över en lunch. Jag kan tipsa om att äta ett äpple till frukost hoppa lunchen och äta en sallad till middag. Då har man tillräckligt med energi plus att det håller förbränningen uppe! you can do it!Jag är också inne i "ett bra stim" nu tror jag. Det känns bra. Vågen pekar neråt, än så länge. det kommer säkert ett bakslag snart dock. Kul att se att det går bra för dig med vännen!

XX

2009-05-27 @ 00:05:24
URL: http://iamblairwaldorf.blogg.se/
Postat av: Milo

Vilken bra plan du har..jag tror det kommer funka. Själv brukar jag köpa ett stort äpple som jag delar i två och äter som frukost och sedan till lunch, och om jag är vrål hungrig tar jag en smoothie till middag annars ingenting och under dagen litervis med vatten....Kämpa på du kommer att lyckas.Love & Peace

Milo

2009-05-27 @ 09:57:59
URL: http://houseofmilo.blogg.se/
Postat av: DPYKM

Det där med kärran stämmer så bra!

Har kommit in i en period där jag inte har någon aptit. Är hungrig men så fort jag tänker på mat blir jag illamående. Ok, det kanske är bra men på samma gång så måste jag äta något litet då och då för att hjärnan ska funka haha. MEN ingen hetsätning alls på flera månader! :)Det är bättre med pojkvännen, speciellt när jag också gjort något svinigt mot honom... Skriver utförligare i bloggen senare...Vad äter du till frukost som blir ~500? Jag älskar att äta på morgonen men hatar typisk frukostmat. Några tips?

2009-05-27 @ 12:41:04
URL: http://dontplayyouknowme.blogg.se/
Postat av: thinspo

Kör jag på en helfasta så räknas varmakoppen som mat, men ibland kör jag flytandefasta och då får man dricka varmakoppen, juice m.m.När jag fastar så går jag alltid ner i vikt, förutsatt att jag avslutar den ordentligt. Har jag fastat i en vecka kan jag gå ner i vikt även om det blir en hets.Kram

2009-05-27 @ 12:41:33
URL: http://themana.blogg.se/
Postat av: Alexis

Åh du har verkligen så rätt! Ingen behöver socker och sånt, det har ju inga näringsämnen alls = totalt onödigt. Varför var någon ens tvungen att komma på sånt skit?!

2009-05-27 @ 18:02:17
URL: http://alifeinboredom.blogg.se/
Postat av: Milo

Sv: Tack darling, jag kämpar på jag tänkte hålla på tills jag är under 50 strecket, sen får vi se men jag tror att jag kommer fortsätta tills jag når slut målet....jag ska väga mig på fredag hade jag tänkt....Love

Milo

2009-05-27 @ 18:09:14
URL: http://houseofmilo.blogg.se/
Postat av: Blair

Jag vet vännen! VS änglarna är huuuuur fina som helst, sådan kropp vill jag ha! Ingen fara här för fyrkantigt huvud, det är i ansiktet det syns sist för mig! haha.Hur har dagen varit? Jag väntar på en update från din sida! ;)

XX!

2009-05-27 @ 19:12:11
URL: http://iamblairwaldorf.blogg.se/
Postat av: melan

Herregud vilket bra inlägg! :D BRA!

2009-05-27 @ 20:56:50
URL: http://thinnerme.devote.se
Postat av: F

japp, vi ska fixa det<3

2009-05-27 @ 23:02:35
URL: http://keepmysecrett.blogg.se/
Postat av: cupcake

sv: ja nämen precis! Om man bara tar en kaffe på fiket så ere fel på n eller vad? Om man skulle ta en paj verkligen varje gång så herre gud! BLAHA! Folk fattar bara INTE :( !Jadu! Ska vi börja äta bort våra lår, sjukt värt iaf! Vrf falla för några sekunders njutning när man kan lea livet som smal och åtrovärd?! <3

2009-05-27 @ 23:54:57
URL: http://kcalkcal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0