hets. hets. hets.

Fan vad äcklig jag är.
Min kompis kom hit med det förbjudna. KAKOR och MUFFINS och CHOKLAD. lämnar såklart skiten här.
Jag tänker - Jag tar ut det tillsammans med soporna och kastar det. JA VISST.
Hetsen bryter ut.
Det är som att ha djävulen hemma. fy fan för mig själv.

Spydde efter första omgången. Men sen fortsatte det.

Jag hatar mig själv.

UPDATE:

Nu spydde jag upp all hetsmat. Hann gå högst 10 minuter. Kan väl inte ha tagit upp något så snabbt?


Kommentarer
Postat av: Anonym

hej söta du!

Jo jag håller me..hatar när vågen inte visar några resultat, men känner att mina byxor sitter lösare så d e ju bra =)Skippa bananen? Är det jätteonyttigt lr? har hört att d typ e 100 kcla..stämmer d?

Får väl testa å skippa bananerna i fortsättningen då :)Jag har 3 kg kvar till mitt delmål och min plan är att gå ner dem 3 till 5 juni typ. Sen är mitt slutmål 65 som jag gärna vill väga i början av september!

Hur går det för dig? vad är dina mål?

kram

2009-05-12 @ 16:26:47
URL: http://nuskajagbliskinny.blogg.se/
Postat av: thinspo

Åh vad tråkigt vännen :( Men imorgon kommer det gå bättre, det känner jag på mig!När jag hetsar så brukar jag också bara spy första gången, sen om jag går in på rond 2 med hets så brukar jag oftats vara så utmattad att jag inte orkar spy igen.

2009-05-12 @ 16:35:24
URL: http://themana.blogg.se/
Postat av: Anonym

hehe ok då lägger jag ner mitt banan-ätande =)Åh nej, va jobbigt att det blev hets...å inge bra å spy =(5 kg till 10 juni kan gå...se bara till å förbränna varje dag så går det nog! 750 kcla funkar säkert...hm ja skulle också vilja veta ungefär hur många kalorier ja proppar i mig om dagarna men vet inte riktigt hur man räknar..man måste väl hålla på å väga maten också eller?JAg har ett par jeans utan stretch som är i storlek 27, dom är mitt mål att komma i...kommer jag i dom när ja väger typ 66 så behöver jag inte gå ner d där sista kilot för då vet ja att ja e smal =)kram!

2009-05-12 @ 16:36:04
URL: http://nuskajagbliskinny.blogg.se/
Postat av: Jackie

Jadu.. gick upp 1kg av hetsande, så nu har jag tre kilo att gå ner tills på måndag.. känns inte som om det kommer gå! Men jag hoppas att det tar max en vecka extra! :) dvs 25/5 istället för 18/5, men det får så kvar som delmål än så länge! Och du har rätt, känns som om april bara rann iväg!

2009-05-12 @ 19:52:23
URL: http://hemligheterna.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0