Update

Har gjort en update på kaloridiet för 2 veckor baserat på 2-4-6-8 dieten.

Ska äta följande, 14 dagar;

2 - 4 - 6 - 8 - 6 - 4 - 8 - 6 - 2 - 6 - 8 - 4 - 2 - 6

snitt: 514 kcal / dag

Vad hade ni ätit på en 200 kcal dag?


Frukost är ett måste då jag pluggar så mycket!

Kommentarer
Postat av: Jenna

Lycka till med det. Ät massa frukt som melon och grape till frukost!:)Min jeans storlek är 25-34.. vill gå ner till 24-34 men min höfter kommer nog inte bli mindre, har ganska breda höfter.. dessutom är det redan skit svårt att hitta jeans som sitter bra. Men det kan jag lätt stå ut med ;)Hur går det för dig?

Kram gumman

2009-05-17 @ 13:23:59
URL: http://jennasmelody.webblogg.se/
Postat av: Jackie

Äpple! (eller päron som jag tror att jag har läst att du föredrar) Kanske ett ägg till frukost, 80 kcal. Och sedan frukt och/eller grönsaker resten av dagen :)

2009-05-17 @ 13:44:56
URL: http://hemligheterna.webblogg.se/
Postat av: Wilja

Hej! Hur funkar den där metoden? Vad står siffrorna för så att säga?

2009-05-17 @ 17:11:25
URL: http://makemyownluck.blogspot.com
Postat av: Jackie

Alltså, nu är jag ingen expert, men linfrön fungerar ju så att de åker hela, genom tarmsystemet för att på så sätt spridas och planteras. Så om man inte tuggar dem, kan inte kroppen ta upp någon som helst näring från dem. Och det borde ju även gälla kalorierna? Jag räknar dem iallafall som kcalfria när jag bara sväljer dem utan att tugga.Jag häller ungefär 1cm linfrön i ett glas, häller på med vatten till halva glaset och låter det stå över natten. Då ska det bli som en lite "slemmig" gegga av höljet runt skalet eller någonting i den stilen, sedan tar jag bara en sked, blandar runt med vattnet (den här geggan som inte alls syns, ligger i botten och vattnet är över) och sedan sväljer jag allt det första jag gör på morgonen innan frukost :) Är inte alls så äckligt som det låter! Kallar det bara "geggan" i brist på bättre ord, haha :) (fick idén från Anna Skipper, från programmet bröllopsform eller något liknande)

Kram

2009-05-17 @ 19:08:19
URL: http://hemligheterna.webblogg.se/
Postat av: DPYKM

Du skriver att varma koppen inte finns där du bor nu, vart är det du bor nu då? :)

Jag tycker inte riktigt om matsopporna, känner ingen smak på dem om jag inte blandar ner buljong och det orkar jag inte alltid hålla på med. Jordgubb-vanilj och hallon-blåbär är vad jag håller mig till just nu. Känner mig mättare om det är mycket smak...Jag hatar, avskyr de perioderna när man äter för mycket. Hets är så extremt ångestfyllt men bara att äta "normal mycket" på 1500-2000 får mig att må dåligt. Mitt fel är att jag först när jag ätit klart inser hur mycket jag ätit. Reagerar lite i början när jag tar mat och tänker att jag inte ska äta upp allt men det slutar alltid med att tallriken är tom och jag bara känner ångesten bubbla och "nej, va fan har jag gjort?!" ekar i huvudet...Men idag var ändå värst. Har gått ner till min "grundvikt" som jag till största del de senaste 3 åren och skulle pröva jeansshorts. Fy fan! För trång midja, lår som sväller över nederkanten. Inte igen på LÄNGE!!

2009-05-17 @ 21:25:52
URL: http://dontplayyouknowme.blogg.se/
Postat av: Alexis

Jag hade nog ätit 2 naturdiet shakes, eller typ 2 äpplen och en varma koppen. Nu blev jag lite sugen på att testa den dieten, känns lättare att klara av än abc tex.

2009-05-18 @ 00:54:58
URL: http://alifeinboredom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0